F.A.Q.

Nu am primit nici un email de confirmare de la voi! Ce se întâmplă?

Probabil a aterizat în spam din diverse motive - caută, te rugăm, și prin folderele spam/junk, se mai întâmplă. Și dacă îl găsești, adaugă adresa noastră la lista de expeditori siguri. Dacă nu e și nu e, contactează-ne prin email la showroom@overground.ro. 

Aveți și o perioadă de trial?

Trial propriu-zis nu avem, dar avem secțiunea PROMO unde îți oferim acces liber la câte o piesă din majoritatea concertelor care se găsesc integral pe Overground Showroom - ca să îți faci o idee despre ce vorbim.

Pot urmări concertele pe televizor?

Da! Overground Showroom este compatibil cu Chromecast (Android/Windows) și Apple AirPlay + Apple TV (iPad/iPhone/MacBook). Nu trebuie decât să deschizi concertul de pe un device conectat în prealabil la TV-ul tău iar de acolo vei putea să alegi opțiunea "cast".

NOTĂ: Pentru compatibilitate Chromecast recomandăm să accesezi Overground Showroom din browserul Chrome (desktop sau mobile). Dacă e cazul, atenție ca device-ul de pe care dorești să faci proiecția să fie conectat la aceeași rețea WiFi ca device-urile Chromecast/Apple TV.

De pe câte device-uri pot folosi un cont?

Fiecare cont creat pe Overground Showroom poate fi folosit pe până la trei device-uri simultan, așa că poți de exemplu rămâne conectat atât pe laptop cât și pe telefon și tabletă, pentru o mai mare ușurință în folosire.

Cum răscumpăr un card cadou?

Sunt trei pași care trebuie făcuți pentru răscumpărarea unui card cadou ("Gift Card") primit de la altcineva: 

  1. Introduci codul voucher-ului pe pagina de răscumpărare
  2. Îți faci un cont de utilizator, dacă nu ai deja
  3. Îți activezi un abonament, iar valoarea cardului cadou va fi scăzută automat din prețul acestuia (de exemplu dacă primești un card cadou de 9 Euro, pentru un abonament pe o lună nu vei avea nimic de plătit).

Atenție! Este necesară confirmarea comenzii cu un card bancar valid, din motive contabile. Stai fără grijă, dacă totalul comenzii tale (cu cardul cadou aplicat) este 0, nu vei avea absolut nimic de plătit.

Unde ajung banii pe care îi plătesc pe abonament?

Răspunsul pe scurt: la artiștii pe care îi vizionezi.

Răspunsul pe lung: Overground Showroom are niște costuri fixe lunare pentru întreținere, administrare și promovare. Diferența dintre veniturile generate și costurile platformei este ulterior distribuită către artiști conform unui algoritm complex care ia în calcul numărul de minute de conținut urmărite, numărul de vizionări și numărul de abonați.

Sunt artist, am un concert filmat și mi-ar plăcea să-l difuzați. Cum procedăm?

Super! Trimite-ne un demo de 1-2 piese din concert pe adresa mail@overground.ro și povestește-ne despre acesta în câteva rânduri (când l-ați filmat, ce echipă ați avut, orice detalii ți se par relevante). Promitem să ne uităm cu atenție și să luăm legătura cu tine cât mai repede! În același timp, pentru că dorim să oferim utilizatorilor noștri o experiență de calitate, ne rezervăm dreptul de a selecta conținutul pe care alegem să-l publicăm pe Overground Showroom.